Over RD Groep

Ontstaansgeschiedenis RD Groep

Zowel Rob als Dennis waren al aan het werk op hun vakgebied als ze onafhankelijk van elkaar besluiten de opleiding bedrijfskunde te doen in het volwassenenonderwijs. Rob was werkzaam bij een grote IT dienstverlener, Dennis bij een leverancier van regeltechnische producten. Kortom, beiden specialisten in totaal verschillende werelden.

Twee gewone jongens die elkaar leren kennen op het volwassenenonderwijs waar zij samen de vakken communicatie en procesmanagement volgden.

De kans lijkt astronomisch dat deze twee specialisten met zo’n verschillende achtergrond elkaar zo naadloos aanvullen. Maar waar Dennis zich richt op het functioneren van de mens, richt Rob zich op het functioneren van de systemen die de mens ondersteunen.

Hun kracht ligt in het feit dat zij hun eigen vakgebied beschouwen in de context van hun opdrachten en kennis hebben van de dagelijkse praktijk bij hun opdrachtgevers.
Beide zijn specialisten die hun kwaliteit ontlenen aan de gedeelde kernwaarden kennis en context. Nu hebben zij hun kracht en kennis gebundeld in één organisatie.

 

Welkom bij de RD Groep.

 

Aan de voor- en achterkant is het optimaliseren van het proces een gezamenlijk doel. Binnen de vakgebieden ICT en Installatietechniek hebben Rob en Dennis een brede ervaring opgedaan. Begonnen op de werkvloer, óók op management posities, met de voeten op de vloer en het hoofd in de wolken samen groot denken met generalisme als specialisme. Zij zijn de kern van de RD Groep.

De oprichters van de RD Groep

Dennis Verschoor, specialist in Smart Buildings en GBSBekijk zijn profiel op LinkedIn. Dennis Verschoor| specialist smart buildings, gbs | Humanalist | +31 (0)611 083 713 | dx.verschoor@rdgroep.nl

Dennis Verschoor is onze expert op het gebied van klimaatinstallaties. Hij heeft met onder andere zijn TVVL opleiding en jarenlange ervaring als ondermeer gebouwautomatiseerder een schat aan kennis van en ervaring aan zowel de theoretische als de praktische kant over het gebruik, de installatie en het ontwerpen van die klimaatinstallaties.
Wie met Dennis in gesprek raakt merkt al snel zijn passie en professie voor het vak. Dennis is op diverse niveaus als leraar werkzaam in het volwassenenonderwijs, bijvoorbeeld als docent Meet- en Regeltechniek bij NCOI Technieck. Hij heeft dan ook een enorme vaardigheid om op een toegankelijke wijze zijn kennis en vaardigheden te delen.

De grote kracht van Dennis is het verbinden van de theorie met de dagelijkse praktijk. Met Dennis is kennis van het vakgebied klimaatinstallaties dus stevig verankerd in onze organisatie.


 

Rob Hartwig, specialist in Smart Buildings en informatiemanagementBekijk zijn profiel op LinkedIn. Rob Hartwig | Solution Architect, Informatiemanager | Structureerder | +31 (0)613 039 067 | rp.hartwig@rdgroep.nl

Rob Hartwig is onze expert op het gebied van informatiemanagement en applicaties. Door zijn operationele werkervaring in diverse branches heeft hij een zeer breed gezichtsveld ontwikkeld richting management, processen en applicaties. Van nature is Rob een pragmatisch en intuïtief beelddenker. Dat gecombineerd met zijn bedrijfskundige achtergrond en jaren lange ervaring met ERP systemen maakt dat Rob heel sterk is in het herkennen en inrichten van structuren en processen. Hij is erg goed in het onderkennen van organisatie overstijgende informatiestructuren en dit vervolgens vertalen naar generieke oplossingen.
Een waardevolle eigenschap is dat hij in staat is zijn helicopterview te benutten en synergie te zien binnen de informatieketen. Dit stelt hem in staat een heldere informatieoplossing te creëren. Bij Rob is uw informatie- en applicatiearchitectuur in goede handen.

 

 

RD Groep
Naar de contactpagina van de RD Groep